The Sandlings

Southwold, Suffolk

PROJECT TYPE:

New build holiday home on the Suffolk coast

The Sandlings is a new-build holiday home in the heart of Southwold bought off plan by the clients so there was the opportunity for us to choose all of the internal build finishes, fixtures and fittings.

As we were involved at the early stages we were able to work with the contractors to include a slight reconfiguration to the shower room and to change the second bedroom into a fitted dressing room to meet our clients’ needs.

A sophisticated nautical nod can be seen throughout this Suffolk home with blues and yellows. We designed bespoke cabinetry which was handmade locally and fitted in the living space alongside reupholstered sofas and distressed wooden dining furniture.

The end result is a home with a calm and relaxing feel for our clients to enjoy as a coastal retreat.